DRUGA TENISAČICA SVIJETA U VRTLOGU PRIJETNJI SMRĆU: / Wozniacki doživjela nezamislivo na turniru u Miamiju

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dankinja Caroline Wozniacki o svemu je obavijestila javnost

25.3.2018.
14:33
AFP
VOYO logo

Dankinja Caroline Wozniacki koja trenutačno zauzima drugo mjesto u poretku najboljih tenisačica svijeta tvrdi da su njeni roditelji bili žrtve strašnih prijetnji smrću, a sve tijekom meča u kojem je ispala s turnira u Miamiju.

Wozniacki je nedavno u Australiji stigla do prvog Grand Slam naslova i uživala je u najboljim danima karijere, sada je, zajedno sa roditeljima i članovima obitelji, žrtva verbalnih napada no niti oni nisu najstrašnije što joj se događa. Što se verbalnih prijetnji tiče, na njih se i požalila organizatorima turnira u Miamiju, no njihova je poruka bila da nisu svjedočili niti su upozoreni bili na takve prijetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

INDIAN WELLS, CA - MARCH 10: Caroline Wozniaki of Denmark hits a backhand during her match against Lara Arrubarrena during the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden on March 10, 2018 in Indian Wells, California. Adam Pretty/Getty Images/AFP

Puig u kućnoj atmosferi

Inače, Wozniacki je poražena od olimpijske pobjednice Monice Puig nakon što je prvim setom promarširala bez izgubljenog gema. Preostala dva otišle su na stranu Puig rezultatom 6-4. Inače, Puig živi u Miamiju pa igra u domaćoj atmosferi i za taj turnir kaže da ga igra kod kuće.

"Tijekom meča ljudi s tribina prijetili su mojoj obitelji, govorili da žele smrt mojim roditeljima, mene nazivali tako da to ovdje niti ne mogu ponoviti i nećacima mog zaručnika starima deset godina govorili da sjednu i je*eno zašute", poručila je Wozniacki putem Twittera kazavši i da je Puig njena prijateljica, ali i izrazivši nadu da će turnir sve shvatiti ozbiljno jer ovo pruža zastrašujuć primjer navijačima i nadolazećoj generaciji tenisača i tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor turnira James Blake sa navedenim se slaže, ali je i ustvrdio da nije upozoren na ikakve prijetnje. Da je bio, dodao je, situacija bi bila rješena na drugačiji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo