DRAMATIČNI TRENUCI JEDNE OD NAJBOLJIH TENISAČICE SVIH VREMENA: / 'Skoro sam umrla, da nije bilo nevjerojatnih liječnika...'

Image

"Skoro sam umrla nakon poroda", napisala je Serena

21.2.2018.
8:39
VOYO logo

Bivša prva tenisačica svijeta Serena Williams priznala je kako je skoro umrla pri porodu svoje prve kćeri Olympije. Amerikanka je na svijet donijela prvo dijete prvog rujna prošle godine.

SERENA WILLIAMS ODIGRALA PRVI SLUŽBENI MEČ NAKON PORODA: Amerikanka je na tribinama imala najveću malu navijačicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog snažnog kašlja popucali su mi šavovi od carskog reza"

"Skoro sam umrla nakon poroda", napisala je Serena za CNN. "Sve je dobro prošlo, držala sam dijete u naručju - to je bio najčudesniji osjećaj ikad, ali sljedeća šest dana bila su prava noćna mora. Sve je počelo s plućnom embolijom koja ja izazvala ozbiljne komplikacije. Zbog snažnog kašlja popucali su mi šavovi od carskog reza. Ležala sam na operacijskom stolu kada su liječnici pronašli ogromni hematom na mom trbuhu. Ugrušak je mogao da uđe u pluća u bilo kojem trenutku", dodala je osvajačica 23 Grand slamova u pojedinačnoj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena

Mnogi 36-godišnju Amerikanku smatraju za najboljom svih vremena, a kada se vratila kući obitelji, provela je šest tjedana u krevetu. Williams je zahvalila svima kojima su joj pomogli u najtežim trenucima u životu.

"Zahvalna sam što bila pod nadzorom nevjerojatnog liječničkog tima u bolnici s najmodernijom opremom. Znali su točno kako se nositi sa svim problemima i komplikacijama. Da nije bilo njihove profesionalnosti, ne bi ni bilo mene", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo