DR. IVO NIJE USPIO: / Hrvatski tenisač poražen u finalu kakvo nije viđeno 40 godina

Image
Image

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije uspio osvojiti naslov na ATP turniru koji se igrao na travnatoj podlozi u nizozemskom ‘s-Hertogenboschu.

18.6.2017.
16:33
VOYO logo

Meč dug 93 minute otišao je na stranu četvrtog nositelja koji je na prvi servis u cijelom meču izgubio tek tri poena (46/49) i koji je pritom ispalio 22 nebranjiva servisa, tri više od hrvatskog tenisača koji je u trinaestim igrama ostao na pet, odnosno četiri osvojena poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za oduzimanje servisa dva sjajna servera nisu ponudila suparniku.

Karlović je ovim porazom ostao na osam osvojenih naslova u karijeri u 18. odigranom finalu, Müller, pak, stigao do drugog trofeja u osmom meču za konačnu nagradu. Premijernu pobjedu na turnirima ATP kategorije slavio je ove godine u Sydneyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, bio je ovo treći meč i druga pobjeda Luksemburžanina u ogledima protiv Karlovića. Niti jedan set u svim mečevima nije riješen prije tie-breaka (ukupno su ih odigrali sedam).

'Možda bi idući put trebali odmah krenuti od tie-breaka', duhovito je prokomentirao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tennis Now tvrdi da je nedjeljno finale između 38-godišnjeg Karlovića i četiri godine mlađeg suparnika bilo ono sa najstarijim sudionicima meča za naslov još od 1977. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo