ĐOKOVIĆEVE POSLJEDNJE IZJAVE SILNO UZNEMIRILE JAVNOST: / Izazvao žestoke reakcije - 'Nadam se da će povući to što je rekao'

Image
Foto: Profimedia

Među prvima je reagirala novinarka NBC-a Maria Carillo i to dosta žestoko

11.5.2020.
11:09
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta Novak Đoković ponovo je zgrozio svijet izjavama. Naime, u Instagram-live prijenosu iznio je svoje, pomalo kontroverzne, stavove, a ovaj put je kazao kako se pomoću molitve prljava voda može pretvoriti u ljekovitu, odnosno čistu.

Svoju teoriju iznio je pričajući uživo s Chervinom Jafariehom, bivšim brokerom koji se danas bavi uzgojem veganske i hrane bez GMO-a, koju ne odobrava niti jedna inspekcija u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prljava i ljekovita voda

“Unutrašnja veza je zaista biti prisutan i svjestan u trenutku dok piješ vodu. Vidio sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspijevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u ljekovitu vodu. Voda reagira i znanstvenici su dokazali da molekule vode reagiraju na naše emocije, na ono što se govori“, ispalio je Đoković i još naglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istinski vjerujem da bi svakog dana za stolom trebalo sjediti bez kamera, bez telefona. Ili još gore, da sjedimo nervozni i raspravljamo za stolom s najbližima tijekom obroka", rekao je Đoković.

Image
Foto: Patrick Hamilton / Zuma Press / Profimedia
Image
Foto: Patrick Hamilton / Zuma Press / Profimedia

January 30, 2020, Melbourne, Australia: Serbian NOVAK DJOKOVIC (ATP 2) pictured in action during a tennis match against Swiss R. Federer (ATP 3) in the Men's Singles Semifinal match of the 'Australian Open' tennis Grand Slam., Image: 495591187, License: Rights-managed, Restrictions: * EXCLUSIVE to ZUMA: Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no, Credit line:

'To su opasne stvari'

Đoković je zbog toga izazvao žestoke reakcije, a među prvima je reagirala novinarka NBC-a Maria Carillo i to dosta žestoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da vjeruje u molitvu i meditaciju i mrzio je što je morao ići na operaciju lakta jer je istinski mislio da može sam izliječiti svoje tijelo. Uznemirilo me to što su Đoković i taj drugi tip govorili da se otrovna voda može pretvoriti u pitku vodu. To su opasne stvari i puno je ljudi vidjelo što oni pričaju. Nadam se da će povući to", kazala je Carillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo