BUDUĆI TALENT / Đoković svom budućem nasljedniku platio trenere, hotele, avionske karte: 'To je moja uloga, ne radim to zbog para'

Image
Foto: profimedia

Tom je titulom postao najbolji mladi tenisač na svijetu, a mnogi ga zbog toga vide i kao Đokovićevog nasljednika

3.12.2023.
13:30
profimedia
VOYO logo

Buduća srpska teniska zvijezda Hamad Međedović nedavno je osvojio Next Gen turnir održan u Saudijskoj Arabiji. Tom je titulom postao najbolji mladi tenisač na svijetu, a mnogi ga zbog toga vide i kao Đokovićevog nasljednika.

Image
NOVA ZVIJEZDA /

Đokovićev 'štićenik' osvojio prestižni ATP Next Gen turnir: Najbolji tenisač svijeta odmah se oglasio

Image
NOVA ZVIJEZDA /

Đokovićev 'štićenik' osvojio prestižni ATP Next Gen turnir: Najbolji tenisač svijeta odmah se oglasio

Ovaj 20-godišnjak ima već čvrste veze s prvim reketom svijeta. Naime, kako pišu srpski mediji Novak je u Međedoviću prepoznao talent stoga je njegovoj obitelji odlučio financijski pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novak mi je financijski pomagao. Daje mi sve što mi je potrebno za karijeru. Sve je pokrio. Pomogao mi je kada mi je to bilo potrebno, a i dalje mi pomaže na sve moguće načine. Sretan sam da je tu za mene", rekao je Međedović

Teško je financirati ovaj elitni, iznimno skupi sport, stoga je Novak odlučio tijekom cijele 2021. godine Hamadu plaćati putovanja, avionske karte, hotele, trenere i fizioterapeute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac mladog tenisača Eldin Međedović divi se Novakovoj gesti, a prisjetio se i kako mu je srpski tenisač rekao:

"Edo, ne radim ovo zbog para! Imam gdje zarađujem novac. Jednostavno, moja uloga i moj zadatak je da pomognem. Kakav bih ja kao čovjek bio ako ne bih djeci koja to zaslužuju, koja vole tenis, još i postižu rezultate, pomogao?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A mladić je na odličan način pokazao da Đoković nije pogriješio pri odabiru pobijedivši prvog nositelja Francuza Arthura Filsa u finalu Next Gena.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f312025a-905e-11ee-9e1b-d26e0442ee7a/original
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo