ĐOKOVIĆ SE VRAĆA IDUĆEG TJEDNA: / Na ekshibiciji traži povratak stare forme i ponovno napada prvo mjesto

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Đoković je 223 tjedna bio prvi igrač svijeta, a trenutno je na 12. mjestu ATP liste

25.12.2017.
12:41
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Jedan od najboljih tenisača u povijesti Novak Đoković (30), nakon šest mjeseci pauze zbog ozljede lakta, u petak, 29. prosinca, vraća se na teniske terene i to na ekshibicicijskom turniru u Abu Dhabiju, objavili su organizatori turnira.

Image
VRAĆA SE SERENA WILLIAMS: /

Ni četiri mjeseca nakon poroda zaigrat će u Abu Dhabiju

Image
VRAĆA SE SERENA WILLIAMS: /

Ni četiri mjeseca nakon poroda zaigrat će u Abu Dhabiju

Odmah u polufinalu

Srpski tenisač je slobodan u prvom kolu, a u polufinalu će zaigrati protiv pobjednika meča između Španjolca Roberta Bautiste Aguta i Rusa Andreja Rubljeva. U drugom polufinalu Austrijanac Dominic Thiem čeka boljeg iz susreta između Španjolca Pabla Carrena Buste i Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je 2016. osvojio dva Grand Slam turnira (Australian Open i Roland Garros) i time došao do 12 Grand Slam naslova, ove godina nije mu bila sretna. Naime, na početku 2017. Đoković je izgubio u 2. kolu Australian Opena od Denisa Istomina, koji tada bio 117. igrač na svijetu.

Promjene u stručnom stožeru

U travnju se je razišao sa dugododišnjim trenerom Mariánom Vajdom, a na njegovo mjesto došao je legenardni američki tenisač Andre Agassi, dok je u studenome trenerski stožer upotpunio bivši češki tenisač Radek Štepanek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Roland Garrosu Đoković je izgubio u četvrtfinalu od Dominica Thiema, a potom je u četvrtfinalu Wimbledona zbog bolova predao meč Tomasu Berdychu. Ubrzo nakon toga, 26. srpnja, objavio je da više neče igrati do kraja sezone kako bi se oporavio od ozljede lakta.

I Serena se vraća

Đoković je 223 tjedna bio prvi igrač svijeta, a trenutno je na 12. mjestu ATP liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ekshibiciciji u Abu Dhabiju će nastupiiti i Grand Slam rekorderka Amerikanka Serena Williams, koja je prije četiri mjeseca rodila kćer. Serena Williams nije igrala od ovogodišnjeg Australian Opena, gdje je osvojila svoj 23. pojedinačni Grand Slam naslov, a u Abu Dhabiju će 30. prosinca igrati protiv pobjednice Roland Garrosa Latvijke Jelene Ostapenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo