ĐOKOVIĆ SE NAKLONIO LEGENDARNOM HRVATSKOM TENISAČU KOJI JOŠ UVIJEK IGRA: / 'Njega ne mogu dobiti ni u tenisu ni u košarci'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Bez obzira na ishod posljednjeg dvoboja u skupini, u kojem će mu suparnik biti Zagrepčanin Nino Serdarušić,

20.6.2020.
23:10
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

U najintrigantnijem dvoboju prvog dana zadarskog turnira iz serije Adria Tour najbolji tenisač svijeta Novak Đoković svladao je hrvatskog Davis Cup reprezentativca Bornu Ćorića sa 4-1, 4-3 (1) i plasirao se u nedjeljno finale.

Nakon propuštenih prilika u prvom setu, Ćorić je poveo sa 2-0 u drugoj dionici, ali je odmah izgubio stečenu prednost. Đoković je u tie-breaku bio znatno precizniji i bolji te nakon 54 minute igre došao do pobjede koja ga je odvela u nedjeljno finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da smo zadovoljili publiku, par poena je prevagnulo na moju stranu u prvom setu, drugi je također bio izjednačen. Čestitke Borni. Hvala svima što ste ostali dokasno", rekao je Nole nakon meča, a onda se osvrnuo i na jednu zanimljivost koja se dogodila u subotu poslijepodne.

Image

[FOTO] NOLE ODLIJEPIO NA GIBONNIJA: No, svi su zurili u poznatu Hrvaticu koja je očarala izgledom i bila u njegovom društvu

Image

[FOTO] NOLE ODLIJEPIO NA GIBONNIJA: No, svi su zurili u poznatu Hrvaticu koja je očarala izgledom i bila u njegovom društvu

Naklonio se Karloviću

Naime, Novak je na društvenim mrežama izazvao LeBrona Jamesa na partiju košarke, na što mu je odgovorio legendarni hrvatski tenisač Ivo Karlović odgovorio da James može samo zakucati preko njega. Zanimljivo, Karlović je jedan od rijetkih koji protiv Đokovića ima pozitivan skor (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam bolji ni u košarci ni u tenisu od njega očigledno. Pozdrav za Karlu, nedostaješ nam. Potrudili smo se igrati košarku tu u Zadru, ipak smo bili u hramu košarke. Svi smo mi odrasli uz košarku. Meni fali završnica u igri, driblam dobro, ali kad treba zabiti koš, to je oslobodi, Bože", priznao je Đoković nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na ishod posljednjeg dvoboja u skupini, u kojem će mu suparnik biti Zagrepčanin Nino Serdarušić, koji je kao zamjena za Grigora Dimitrova ušao u turnir i u subotu pobijedio Srbina Peđu Krstina sa 4-3 (5), 4-3 (1), Đoković će ući u finale turnira u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo