ĐOKOVIĆ PORAZIO ĆORIĆA, A ONDA MU POMOGAO PROGOVORITI KINESKI: / O ovom trenutku nakon finala Šangaja će se pričati

Image
Foto: Screenshot

Pružio mu je ruku kad je to bilo potrebno

14.10.2018.
12:55
Screenshot
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković po četvrti put u karijeri osvojio je ATP turnir iz Masters 1000 serije u Šangaju, ovaj put u meču za naslov protiv hrvatskog tenisača Borne Ćorića. Slavio je bivši broj 1 svjetskog tenisa 6-3, 6-4 pobjedu dokazavši da je spreman za novi skok na ljestvici, ali s pravom može sretan i zadovoljan biti i drugi hrvatski reket.

Od sljedećeg će tjedna Ćorić biti 13. tenisač svijeta, odnosno napravit će pomak sa 18. pozicije prema vrhu. Zadovoljstvo mu može pričiniti i oko 667,000 američkih dolara nagrade (oko 4,3 milijuna kuna) što je nevjerojatno ako se zna da je Ćorić prije početka turnira razmišljao o povlačenju zbog ukočenosti vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokovićeva pomoć

Novac na stranu, Ćorić zaista nema razloga biti previše tužan. Izgubio je u meču u kojem se ogledao protiv favoriziranog tenisača, ali i prijatelja koji mu je uskočio u pomoć pri govoru nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav, ljudi! U Kini sam posljednja četiri tjedna i naporno sam se trudio naučiti nešto reći na kineskom jeziku. Nisam uspio i zato ću pričati na engleskom. Ispričavam se", uz smiješak je kazao Ćorić samo da bi mu koji trenutak kasnije pristupio Đoković i došapnuo mu kako pozdraviti prisutne na njihovom jeziku.

S ozbiljnije strane, jedan su drugome nizali komplimente nakon meča pa je tako Ćorić zapljeskao Đokoviću i nazvao ga jednim od najvećih u povijesti tenisa, a ovaj njemu odgovorio kako je uvjeren da će publika još dugo gledati Bornu na najvišoj teniskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo