Rivali i prijatelji / Đoković pomeo Čilića pa onda pred publikom komentirao njihov odnos

Image
Foto: Profimedia.hr

Čilić i Đoković nikad nisu skrivali dobre odnose

3.10.2022.
9:45
Profimedia.hr
VOYO logo

Marin Čilić je poražen od Novaka Đokovića s 2:0 u setovima (6-3, 6-4) u finalu turnira u Tel Avivu. Bila je to 19. pobjeda srpskog tenisača u 21 međusobnom susretu.
Nije tajna da su Đoković i Čilić u sjajnim odnosima, a to se pokazalo i kada su igrači uzeli mikrofon nakon ogleda i s publikom podijelili par riječi.

"Bio je ovo odličan tjedan za mene, ovdje u Izraelu sam proslavio rođendan", rekao je Marin pa dobio pljesak s tribina: "Nisam imao priliku slaviti s puno ljudi, ali drugi put vas častim pićem. Bio je sjajan tjedan, čestitke Novaku na sjajnom turniru", konstatirao je Marin Čilić, a potom je Đoković pred svima prokomentirao odnos s najboljim hrvatskim tenisačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Marine na sjajnom tjednu, on je fantastičan igrač i moj prijatelj. Nadam se da ćemo se još godinama boriti s ovim mladićima i igrati u finalima", poručio je Đoković svom rivalu pa se onda zahvalio svima koji su sudjelovali na turniru.

"Hvala svakom članu mog tima, svaki od njih ima prste u ovom uspjehu. Hvala što i dalje vjerujete u mene i što me pratite na ovom putu. Hvala organizatorima, volonterima i sakupljačima loptica koju se trudili kroz cijeli ovaj tjedan", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo