NIJE PROŠAO NEZAPAŽENO / Đoković napustio Beograd i otišao na Jadran, procurila snimka s poznate destinacije

Image

U međuvremenu, na Instagramu se oglasio njegov otac

20.1.2022.
18:56
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković doputovao je u ponedjeljak u Beograd nakon što su mu australske vlasti uskratile vizu i deportirale ga jer nije cijepljen protiv koronavirusa, a u zračnoj luci "Nikola Tesla" izbjegao je susresti se s brojnim medijskim ekipama i stotinama pristaša koji su ga čekali ispred VIP izlaza. Njegov otac Srđan, koji je bio dosta glasan dok je tenisač bio u Australiji, nije se sve do četvrtka navečer oglašavao od deportacija.

"Za sve vas koji se brinete, Novak je dobro i sve vas pozdravlja! Ništa mu nitko ne može, niti će mu ikada moći. Vole vas svi Đokovići", poručio je. Srpski tenisač napustio je, inače, u četvrtak Beograd te je mir odlučio potražiti u Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'JOŠ SAM NA LETU BIO POZITIVAN' /

Novi skandal: Đokovića su izbacili, a njega pustili da zaražen uđe u zemlju i sada će igrati s Čilićem

Image
'JOŠ SAM NA LETU BIO POZITIVAN' /

Novi skandal: Đokovića su izbacili, a njega pustili da zaražen uđe u zemlju i sada će igrati s Čilićem

"Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković danas boravi u Tivtu. Oni koje kiša nije spriječila da prošetaju gradskom rivom Pine, imali su zadovoljstvo vidjeti Đokovića i s njim se fotografirati. Đoković se s prijateljima uputio prema Porto Montenegru", objavio je Radio Tivat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud se oglasio

Australski sud u četvrtak je objavio da je odbacio žalbu teniske superzvijezde na ukidanje vize jer je ministar koji ju je ukinuo razumno vjerovao da bi Đoković, koji nije cijepljen protiv koronavirusa, mogao predstavljati rizik za australsku zajednicu.

Savezni sud je također odbacio tvrdnju njegovih odvjetnika da nema dokaza da je Đoković ikad pozivao nekoga da se ne cijepi, rekavši da se moglo zaključiti da će javnost tako percipirati njegovo protivljenje cijepljenju, jer je rekao da nije cijepljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjetska teniska zvijezda sa statusom ikone može utjecati na ljude svih dobi, mlade i starije, ali možda posebno na mlade i podložne utjecajima, da ga oponašaju. To nije plod mašte; ne trebaju dokazi", rekli su suci.

Đokovićeva saga potaknula je globalnu raspravu o pravima ljudi koji se odluče ne cijepiti u trenutku dok vlasti nastoje zaštititi zajednicu od pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo