ĐOKOVIĆ KONAČNO OBJASNIO BIJESNE ISPADE I DIVLJAČKO RAZBIJANJE REKETA: / 'Imam demone s kojima se borim'

Image

Nakon meča otkrio je zašto ima takve ispade bijesa

16.2.2021.
22:32
VOYO logo

Najbolji igrač svijeta, Srbin, Novak Đoković, plasirao se u polufinale Australian Opena velikim preokretom u meču protiv Nijemca, Alexandera Zvereva. Đokovića u polufinalu sada čeka senzacionalni Rus, Aslan Karacev, koji je turnir započeo još u kvalifikacijama, a Novak bi mogao imati dosta problema, posebice zato što još vuče ozljedu.

Srbin se muči s ozljedom trbušnog zida i zbog toga propušta treninge te se malo teže kreće. Zbog svega toga često gubi i živce i onda obično strada reket, kao što je bio slučaj i na meču sa Zverevim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Novak Djokovic during his quarter-final match Australian Open Tennis, Day Nine, Melbourne Park, Australia - 16 Feb 2021,Image: 591348172, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nakon meča otkrio je zašto ima takve ispade bijesa. "Imam svoje demone s kojima se borim. Jadan reket. U završnim poenima bili smo izjednačeni, bilo je toliko pritiska. Emotivan sam", rekao je Đoković.

"Pozitivna stvar je što sam se, još od meča protiv Fritza, najbolje osjećao od drugog seta. To znači da sam krenuo u dobrom pravcu i nadam se da ću ostati isti za dva dana. Tijekom karijere nekoliko sam se puta povlačio, događaju se ozljede, ali kad imaš magične ruke fizioterapeuta i medicinskog tima... Oni su mi pomogli da se izvučem", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo