ĐOKOVIĆ JE SADA IPAK MALO PRETJERAO? / Novak poslao niz zahtjeva organizatorima Australian Opena. Sve su ih odbili

Image
Foto: Profimedia

Đoković je, kao predsjednik Udruženja profesionalnih tenisača, u ime svojih štićenika poslao niz zahtjeva organizatoru

18.1.2021.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, poslao je u nedjelju organizatorima Australian Opena niz zahtjeva za sve tenisače i tenisačice, ali već u ponedjeljak dobio je odbijenicu australskih vlasti.

Mjere koje će Australci provoditi na Australian Openu doista su rigorozne. Svi tenisači i tenisačice koji su putovali čarterom uz Los Angelesa u Melbourne moraju u dvotjednu karantenu jer su otkrivena dva slučaja zaraze na tim letovima, a prvi čovjek AO-a, Craig Tilley rekao je kako odgode neće biti, iako je ogroman broj tenisača u izolaciji i ne smije napustiti svoju sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Serbia's Novak Djokovic serves to Croatia's Borna Coric during the Erste Bank Open ATP tennis tournament in Vienna, on October 28, 2020.,Image: 566057161, License: Rights-managed, Restrictions: Austria OUT SOUTH TYROL OUT, Model Release: no

Niz zahtjeva

Đoković je, kao predsjednik Udruženja profesionalnih tenisača, u ime svojih štićenika poslao niz zahtjeva organizatoru. Zatražio je fitness i trening-opremu u svim sobama. Zatražio je poseban režim prehrane za sve, prema njihovim potrebama. Tražio je smanjenje broja dana u izolaciji za 47 tenisača, uz više testova koji će potvrditi jesu li negativni.

Nadalje, tražio je dozvolu za posjete trenera ili kondicijskih trenera, koji su prošli test na koronu. U slučaju da je trener negativan, traži i to da trener onda bude sa svojim tenisačem na istom katu hotela. I na koncu tražio je prebacivanje što većeg broja tenisača iz hotela u privatne kuće s terenima za trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve zahtjeve koje je Đoković tražio, australska je vlast odbila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo