ĐOKOVIĆ JE PRIJE PAR GODINA PROŽIVLJAVAO PRAVU DRAMU: / Novakov otac otkrio svima - 'Bio sam na rubu smrti...'

Image

Novak je tada zamalo odustao od turnira najbolje osmorice svijeta

30.3.2021.
8:51
VOYO logo

Otac najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića, Srđan Đoković, gostovao je na B92 televiziji i prisjetio se tom prilikom prisjetio dramatičnog događaja otprije nekoliko godina. Đokovićev otac otkrio je svima kako je skoro umro.

"Bilo je jako teško, imao sam sepsu i tri tjedna mi je život visio o koncu. Prebacili su me u München jer nisam imao uvjete za liječenje. Novak je tada igrao završni turnir u Londonu i tu titulu je meni posvetio. Puno mi je značilo kad sam to vidio i čuo", rekao je Đokovićev otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak je tada zamalo odustao od turnira najbolje osmorice svijeta. "On je htio biti sa mnom i da ne ode na turnir. Rekao sam mu da mora otići, da tati daje snagu kad igra i pobjeđuje", rekao je Srđan Đoković.

Image
Image

Novak Djokovic during his semi-final match Australian Open Tennis, Day Eleven, Melbourne Park, Australia - 18 Feb 2021,Image: 591767784, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kazao je i kako je razočaran odnosom medija prema Đokoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto se tako ponašaju? Novak u posljednjih 15 godina nije izgubio meč, a da nije čestitao nekome kad je bolji od njega. Vjerojatno će Novaku dati u 45. godini trofej za fair-play. Federer ih ima 15, a Novak nijedan", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo