ĐOKOVIĆ ĆE BITI SANKCIONIRAN ZBOG INCIDENTA SA SUTKINJOM: / Slijedi novčana kazna i oduzimanje bodova, ali to mu neće puno značiti

Image
Foto: Profimedia

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć

7.9.2020.
8:21
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Image

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia checks on a line judge after he unintentionally hit her with a tennis ball after losing a game to Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center.,Image: 556572205, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Đoković će zbog ovog incidenta biti i kažnjen, ali kazna mu neće previše značiti. Srbin će dobiti novčanu kaznu i izgubit će poene koje je zaradio na US Openu. No, od poena neće izgubiti ništa jer prošle godine stigao je do četvrtog kola, ali da je, recimo, ovaj incident nastupio u finalu US Opena onda bi izgubio sve bodove koje je do tada zaradio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo