Đoković demonstrirao silu (VIDEO)

Prvi reket sveta ubedljivo savladao Fonjinija i zakazao novo finale sa Nadalom

20.4.2013.
16:14
VOYO logo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 (6:2, 6:1), u polufinalu ATP turnira Masters serije 1000 u Monte Karlu.

U prvom polufinalu koje je igrano ranije danas, španski teniser Rafael Nadal je pobedio Francuza Žo-Vilfreda Congu rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španac je tako zabeležio je 18. pobedu u nizu i plasirao se u deveto uzastopno finale turnira u Kneževini.

Za razliku od prethodnih duela u kojima je morao čak da igra i tri seta sa daleko slabijim protivnicima, Đoković je danas prikazao najbolju partiju ove nedelje i posle samo 52 minuta igre zakazao novu borbu za trofej protiv velikog rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak je sigurno odigrao prvi set i Fonjiniju nije dozvolio nijednu priliku za brejk. Odmah je prvi nosilac u drugom gemu oduzeo servis Italianu, da bi odličnu igru potvrdio i u osmom gemu kada je posle manje od pola sata igre još jednom oduzeo servis trenutno 32. teniseru sveta i dobio prvi set sa 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom ritmu Đoković počeo i drugi set i vrlo brzo poveo sa 3:0, oduzevši Fonjiniju servis u drugom gemu, da bi ponovo stigao do brejka za prednost od 5:1. U narednom gemu, Đoković je iskoristio prvu meč loptu za ubedljiv trijumf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo