DEL POTRO ODGOVORIO NA IVANIŠEVIĆEVE OPTUŽBE: / Argentinac je jasno poručio legendarnom Hrvatu zašto se tako ponaša

Image
Foto: PIXSELL

Goran Ivanišević optužio je Juan Martina del Potra da glumi da je ozlijeđen i umoran za vrijeme meča, a ovaj mu je odgovorio.

30.3.2018.
9:20
PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona Goran Ivanišević sinoć je optužio da za vrijeme meča glumi da je umoran i ozlijeđen te na taj način svojim ponašanjem zavarava protivnike. Ivanišević je trenutačno trener kanadskog tenisača Miloša Raonića koji je u kratkom roku dva puta izgubio od Argentinca.

IVANIŠEVIĆ ŽESTOKO O TENISAČU U NAJBOLJOJ FORMI: ‘Uvijek se ponaša kao da je ozlijeđen. On je majstor u tome’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac igra sjajno u posljednje vrijeme, u nizu je od 15 pobjeda, osvojio je Acapulco i Indian Wells, a sada je u polufinala Mastersa u Miamiju.

Del Potra su novinari pitali kako komentira navode o tome da glumi da je ozlijeđen. Argentinca nisu previše zasmetali komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje trenuci kada vam tijelo nešto poručuje i meni je vrlo važno kako se osjećam fizički zbog problema koje sam imao u prošlosti jer nisam slušao sebe. Poziv doktoru kada je set gotov jedna je od opcija i ne oduzima mnogo vremena jer je tada samo promjena strana. Fizičke napore ulažem ja, a ne liječnik. Na terenu sam samo ja i nadam se da ću se u budućnost osjećati bolje jer je veoma teško kad ste umorni", rekao je Del Potro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo