ĆORIĆ SE LAKOĆOM PLASIRAO U ČETVRTFINALE DUBAIJA: / Nezainteresirani Francuz pao je nakon sat vremena igre

Image
Foto: AFP

Ćorić će u ovogodišnjem četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Roberta Bautiste Aguta i Francuza Pierre-Huguesa Herberta

28.2.2018.
13:00
AFP
VOYO logo

Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale jakog ATP turnira u Dubaiju uvjeljivom pobjedom nad francuskim predstavnikom Benoit Paireom 6-2 6-4.

U prvom setu koji je trajao svega 26 minuta Borna je Francuzu servis oduzimao čak tri puta, a protivniku nije ponudio niti jednu break loptu. Paire je na trenutke izgledao vrlo nezainteresirano i kao da je jedva čekao da taj set završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan na prvom servisu

U drugom je pružio nešto bolji otpor iako se činilo da će Ćorić ekspresno završiti meč pošto je poveo sa 4-1. Paire se vratio u meč i izjednačio na 4-4, ali pri servisu za ostanak u meču nije izdržao i nakon nešto više od sat vremena igre morao je potpisti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je odservirao jedan as i napravio tri dvostruke pogreške, a imao je velikih 88% osvojenih poena nakon prvog servisa. Našem je tenisaču ovo drugi četvrtfinale u 2018. i drugi na turniru u Dubaiju. Prije tri godine je iz kvalifikacija stigao do polufinala, a na tom putu tada pobijedio Andyja Murrayja, da bi ga u polufinalu nadigrao Roger Federer.

Ćorić će u ovogodišnjem četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Roberta Bautiste Aguta i Francuza Pierre-Huguesa Herberta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo