ĆORIĆ JE ODUŠEVLJEN: / 'Ne znam kako sam ovo izveo, odigrao sam savršeno, nevjerojatan je osjećaj pobijediti broja 1'

Image

Hrvatski tenisač Borna Ćorić, trenutačno 59. na ATP ljestvici, ostvario je senzacionalnu pobjedu na madridskom Mastersu svladavši prvog tenisača svijeta Andyja Murraya 6:3, 6:3 za 85 minuta igre

11.5.2017.
18:45
VOYO logo

Bio je to, koliko god to čudno zvučalo, jednosmjeran meč u kojemu je 20-godišnji Zagrepčanin dominirao. Nije mu to prva pobjeda protiv Murraya, slavio je Borna i prije dvije godinu u Dubaiju, ali tad Murray nije bio svjetski "broj jedan".

Oglasio se Ćorić na Twitteru nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam svima na porukama!!! Nevjerojatan je osjećaj pobijediti prvog tenisača svijeta. Sljedeći korak je četvrtfinale", napisao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igrao sam savršeno'

Nakon veličanstvene pobjede protiv Škota i plasmana u četvrtfinale, Ćorić je za španjolsku televiziju izjavio kako je igrao "savršeno".

"Sjajno se osjećam. Ne znam kako sam ovo izveo, ali igrao sam savršeni tenis tijekom meča. jako sam sretan zbog toga", kazao je hrvatski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nisam mogao ni zamisliti jutros kad sam se probudio. Uvijek vjerujem u sebe, ali nisam bio siguran kako ću odigrati danas. Na kraju, odigrao sam kao u snovima", dodao je Ćorić nakon jedne od najvećih pobjeda u karijeri.

Od "skalpova" velikih tenisača ima i dvije pobjede protiv Rafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo