Marin Čilić je izborio polufinale Queensa!

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u londonskom Queensu (travnata podloga), te bi u subotu mogli vidjeti i hrvatski polufinale.

15.6.2012.
19:13
VOYO logo

Naime, Čilić će igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Ivan Dodig i Amerikanac Sam Querrey, koji je ovaj turnir osvojio prije dvije godine.

Čilić je u četvrtfinalu pobijedio Yen Hsen-Lua, točnije, 57. igrač na svijetu mu je predao meč početkom drugog seta zbog bolova u nozi. Kod predaje je rezultat bio 6:4, 2:0 za Čilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći da je Lu svoj meč osmine finala protiv Janka Tipsarevića završio u petak, tek nekoliko sati prije ogleda s Čilićem. Lu je dobio srpskog tenisača u tri seta (dobio je tie-break zadnjeg seta), a dobro je krenuo i protiv Čilića napravivši break na startu čime je poveo 2:0.

No, sve ostalo je prošlo u velikoj dominaciji Čilića koji je vratio break zaostatka, potom još jednom oduzeo servis suparniku za 6:4, a nakon svega je napravio i break početkom drugog seta (za 2:0), kada je Lu odlučio prekinuti vlastito mučenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo