ODLAZAK VELIKANA / Cijene ulaznica za Federerov oproštaj lete u nebo: Crno tržište reketari ljubitelje tenisa

Image
Foto: Profimedia.hr

Na Laver Cupu u Londonu nastupit će Đoković, Nadal, Tsitsipas, Ruud, Murray, De Minaur, Tiafoe, Sock, Schwartzman, Fritz i Auger-Aliassime. Kultna lica će se naći i u ulozi trenera jer će na klupama sjediti Bjorn Borg i Thomas Enquist te Patrick i John McEnroe

16.9.2022.
17:15
Profimedia.hr
VOYO logo

Roger Federer je tijekom ovog tjedna najavio da s 41 godinom na leđima odlazi u mirovinu nakon Laver Cupa. Taj turnir, na kojem će se sučeliti reprezentacije Europe i ostatka svijeta igra se idućeg tjedna, a i prije vijesti o umirovljenju jednog od najvećih nije vladala pretjerana potražnja. Interesa je za tu egzibiciju bilo no nisu se navijači 'trgali' za ulaznice.

Nakon Federerove objave potražnja za istima je doslovno eksplodirala. Cijene karata su se kretale od 200 do 3000 kuna, ali Fedexova najava oproštaja na tom okupljanju i golem rast cijena na crnom tržištu. Drugim riječima, oni koji žele pogledati posljednji meč jednog od najvećih morat će izdvojiti i višestruko više cifre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se na Stubhubu cijene kreću od 800 do preko 3000 funti odnosno od sedam do preko 25 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se na crnom tržištu ulaznice za ona najbolja mjesta nude i po daleko višim cijenama, a očekuje se da će prve redove popuniti sportska i druga krema.
Na Laver Cupu u Londonu nastupit će Đoković, Nadal, Tsitsipas, Ruud, Murray, De Minaur, Tiafoe, Sock, Schwartzman, Fritz i Auger-Aliassime. Kultna lica će se naći i u ulozi trenera jer će na klupama sjediti Bjorn Borg i Thomas Enquist te Patrick i John McEnroe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo