BREAK NA BREAK: / Najbolja hrvatska tenisačica slavila u meču punom preokreta

Image
Foto: AFP

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni izborila je plasman u četvrtfinale WTA turnira kojem je ovih dana domaćin Acapulco. U meču 2.

25.2.2016.
7:59
AFP
VOYO logo

Nakon 45 minuta dugog prvog seta u kojem je morala priznati favoriziranoj tenisačici da je više pokazala, Lučić-Baroni sjajno je otvorila nastavak igre i breakovima u četvrtoj i šestoj igri drugoga seta povela 5-1 i najavila završnicu meča.

Za polufinale protiv McHale

Mogla je najbolja hrvatska tenisačica i trenutačno 68. u svjetskom poretku svoj plasman među zadnjih osam ostvariti i puno brže i komotnije, no treći set ponudio je dramu. Povela je Lučić-Baroni i u njemu 5-1 i sve je imalo obris kraja meča, no tako nije mislila njena suparnica koja je odmah uzvratila breakom i to još jednom napravila u devetoj igri. Imala je potom Konta pri rezultatu 5-5 sljedeće dvije break-lopte, no ostale su one neiskorištene, za razliku od prilike koja se hrvatskoj tenisačici ukazala pri njenom vodstvu 6-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč je trajao dva sata i šest minuta, a pobjednici sada slijedi pokušaj proboja u polufinale turnira. Igrat će Lučić-Baroni protiv Christine McHale koja je sa 3-6, 6-3, 6-2 izbacila sedmu nositeljicu, predstavnicu Crne Gore Danku Kovinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo