BRAVO BORNA! / Novi uspjeh velike hrvatske nade

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić pobijedio je u 2. kolu ATP turnira u portugalskom Estorilu domaćeg predstavnika Ruija Machada sa 6:4, 5:7, 6:0.

30.4.2015.
23:44
VOYO logo

U meču koji je trajao dva sata i 27 minuta 18-godišnji Ćorić je iskoristio četiri od 14 prilika za break, a sam je dvaput gubio vlastiti servis. Bio je to prvi međusobni dvoboj Ćorića i 31-godišnjeg Machada koji je tek 227. na ATP ljestvici.

Zagrepčaninu je ovo drugi ovogodišnji plasman u četvrtfinale nekog ATP turnira. Prvi mu je put to uspjelo u veljači u Dubaiju gdje je otišao i korak dalje, te pao u polufinalu protiv Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić će u četvrtfinalu igrati protiv 31. igrača svijeta, Španjolca Guillerma Garcia-Lopeza. Bit će im to prvi međusobni meč.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Istanbulu, pobijedivši nakon dva sata i 38 minuta igre Srbina Dušana Lajovića s 5:7, 7:6 (1), 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi međusobni dvoboj Dodiga i 24-godišnjeg Lajovića, 79. na ATP ljestvici, a njihov sraz u Istanbulu je obilovao preokretima, s ukupno 26 break -lopti i po četiri izgubljena servisa na svakoj strani.

U četvrtfinalu Dodig ide na drugog nositelja, Bugarina Grigora Dimitrova, koji je bez izgubljenoga seta dobio oba njihova dosadašnja međusobna dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo