BORNA ĆORIĆ SKOČIO NA ATP LJESTVICI NAKON SJAJNOG US OPENA: / Thiem se približio Nadalu, Marić i Vekić pale

Image
Foto: Profimedia

Finalist, Nijemac Alexander Zverev ostao je sedmi, no sada za šestim Grkom Stefanosom Tsitsipasom zaostaje 525 bodova, dok osom Talijanu Matteu Berrettiniju bježi 1710 bodova

14.9.2020.
11:58
Profimedia
VOYO logo

Plasmanom u četvrtfinale US Opena najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić popravio je svoj plasman na novoj ATP ljestvici za šest mjesta i sada se nalazi na 26. poziciji.

Iako je odigrao solidan turnir i stigao do 3. kola u kojem je izgubio od budućeg pobjednika Austrijanca Dominica Thiema, Marin Čilić pao je za dva mjesta i sada je 40. igrač svijeta, dok je 41-godišnji veteran Ivo Karlović pao za četiri pozicije i sada je 130.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u međuvremenu odigran Grand Slam turnir, nije bilo niti jedne promjene na prvih devet pozicija, tek je Španjolac Roberto Bautista na 10. mjestu preskočio Belgijanca Davida Goffina koji je sada 11. Ipak, treći Thiem se približio drugom Nadalu na 725 bodova dok je razlika prije US Opena bila više od 2500 bodova.

Finalist, Nijemac Alexander Zverev ostao je sedmi, no sada za šestim Grkom Stefanosom Tsitsipasom zaostaje 525 bodova, dok osmom Talijanu Matteu Berrettiniju bježi 1710 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
THIEM JE U GRČEVIMA ODRADIO FINALE US OPENA ZA PAMĆENJE: /

Zverev nakon meča jedva govorio od suza

Image
THIEM JE U GRČEVIMA ODRADIO FINALE US OPENA ZA PAMĆENJE: /

Zverev nakon meča jedva govorio od suza

Martić 16., Vekić 28.

Pobjednica US Opena, 22-godišnja japanska tenisačica Naomi Osaka na novoj je WTA ljestvici skočila za šest mjesta i sada je treća igračica svijeta.

Ispred Osake ostale su Australka Ashleigh Barty i Rumunjka Simona Halep koje zbog straha od zaraze koronavirusom nisu nastupile u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje hrvatske igračice Petra Martić i Donna Vekić nazadovale su u odnosu na posljednju ljestvicu otprije dva tjedna. Martić je izgubila jednu poziciju i sada je 16. igračica svijeta, dok je Vekić pala za četiri mjesta i trenutačno je 28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo