Bivši broj jedan / Borisu Beckeru prijeti čak sedam godina zatvora, kriv po četiri točke optužbe

Image
Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL

Teniskoj legendi i osvajaču šest Grand Slam titula, Borisu Beckeru, prijeti do sedam godina zatvora nakon što je proglašen krivim u četiri točke optužnice.

8.4.2022.
17:40
Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Trostrukom osvajaču Wimbledonea i teniskoj legendi Borisu Beckeru prijeti zatvorska kazna u trajanju do sedam godina. Becker je 2017. proglasio bankrot, a danas je situacija za njega pogoršala jer je proglašen krivim po četiri točke optužnice.

Becker je optužen da skriva posjede vrijedne više milijuna funti kako bi izbjegao plaćanje dugova nakon što je proglasio bankrot. Danas ga je Southwark Crown sud proglasio krivim po četiri točke, dok je u ostalih 20 oslobođen krivnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši najbolji tenisač svijeta prije pet godina proglasio je bankrot nakon što nije mogao isplatiti ratu višu od tri milijuna funti na svome posjedu u Mallorci. Ipak, nastavio je s rastrošnim načinom života i nakon toga.

Proglašen je krivim za uklanjanje posjeda vrijednih 427 tisuće eura, kao i pokušaj skrivanja njegove vile u Njemačkoj vrijedne 1.8 milijuna funti. U zatvoru bi mogao biti maksimalno sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo