DUGO GA NIJE BILO / Bombastične izjave tate Novaka Đokovića: 'Htjeli su ga uništiti i slomiti, to je sramota svih sramota'

Image
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Đoković je sada ponovo u formi, ali je u finalu ATP Pariza poražen od Holgera Runea. Đokovićev otac i na to je imao komentar

8.11.2022.
17:28
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Otac srpskog tenisača Novaka Đokovića, Srđan Đoković, oglasio se nakon nekog vremena i ponovo ima dosta bombastične izjave glede svog sina. Đokovićev otac prozvao je Rogera Federera kao i australske vlasti i nije nimalo štedjeo na riječima.

"Neka Australci naprave što misle da trebaju, on će svakako biti najbolji sportaš svih vremena. Novak planira igrati još dvije godine. Na način na koji je Federer zadnjih godina igrao, zbog nekih drugih stvari koje nemaju veze sa sportom, moj sin može igrati koliko god hoće. Ali on to neće raditi jer je Srbin, jer je Đoković", rekao je Srđan Đoković i zatim nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je isti kakav je bio i kada su ga protjerali iz Australije. Moram birati riječi, a nisam ih birao kada su mi držali dijete u zatvoru, što je sramota svih sramota. Oni su ga htjeli slomiti i uništiti, da pokažu kako preko njega raditi što god hoće. Dok je letio avionom između Dubaija i Melbournea oni su promijenili zakon. On je postigao veliku pobjedu, veću od svih turnira koje je osvojio", veli Novakov otac.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Pojavio se u najgore vrijeme za Srbiju

Đoković je sada ponovo u formi, ali je u finalu ATP Pariza poražen od Holgera Runea. Đokovićev otac i na to je imao komentar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I pored toga što ima 36 godina, dijete je dijete, pa su emocije velike. Sport se sastoji iz poraza i pobjeda, a tko se u svijetu sporta ponaša u porazu kao Novak? Nitko! Novaka je možda izgubila obitelj, ali dobio ga je narod. Mene su ljudi zvali nakon poraza i plakali. Poistovjećuju se s njim... On se pojavio u najgore vrijeme za Srbiju i za srpski narod u posljednjih 50 godina. On se pojavio kao znak da mi nismo genocidan narod, da smo mi dio stare europske civilizacije, da nemamo čega da se sramimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo