TEORIJA ZAVJERE / Bivši izbornik srpske reprezentacije tvrdi da je Australian Open namješten: 'Maknuli su Novaka kada je bio najjači, sve zbog glavnog manekena'

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije, Bogdan Obradović, komentirao je događanja u Australiji

1.2.2022.
16:34
Profimedia
VOYO logo

Rafael Nadal je u nevjerojatnom finalu Australian Opena svladao Daniila Medvedeva i osvojio 21. Grand Slam u karijeri.

Ruski tenisač je vodio 2:0 u setovima, a potom je uslijedio fantastičan preokret Španjolca. Ipak, mnogi se i dalje pitaju što bi bilo da je Novak Đoković imao pravo nastupa u Australiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŽESTOKI UDAR /

Brutalan napad na Rafaela Nadala nakon osvajanja Australian Opena: 'On je sada neprijatelj naše države'

Image
ŽESTOKI UDAR /

Brutalan napad na Rafaela Nadala nakon osvajanja Australian Opena: 'On je sada neprijatelj naše države'

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije, Bogdan Obradović, komentirao je događanja u Australiji pa i pobjedu Nadala nad Medvedeva.

Teorije zavjera

Podsjetimo, Novak Đoković je također imao 20 osvojenih Grand Slam turnira te je u Australiji (gdje je u devet navrata dizao pehar prvaka) htio doći do rekordnog 21. Na kraju je Nadal proslavio 21. Grand Slam po čemu je sada najbolji u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obradović smatra da je cijeli turnir namješten, odnosno da je iza svega velika zavjera kojom su spriječili Đokovića da postane najbolji u povijesti. Uvjeren je da je to djelo organizatora turnira i glavnog sponzora, čije je glavno lice - Nadal.

Image
Foto: Profimedia

"Igra nije bila poštena. Lažu već stoljećima pa su nastavili sa svojom tradicijom laži, prevara i montiranja da cijeli svijet misli kako su oni prvaci. Zapravo nisu, maknuli su Novaka u trenucima kada je on najjači. Uzeo je tri Grand Slama i jedno finale u prošloj sezoni, a to vam je dokaz da je najbolji svih vremena. Nisu mu dali da igra pa su izmislili glupe razloge kako bi trofej dali glavnom manekenu tvrtke KIA - Rafaelu Nadalu. Sve skupa je namješteno i već viđeno", objašnjava Obradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivi zaključak

Bivši izbornik je objasnio i na koji način se Đoković mora izboriti za nastupe na preostalim Grand Slam turnirima. Kurir prenosi njegovu izjavu, pa tako i objašnjenje kako bi to Đoković trebao napraviti.

"Moj savjet je da koristi jedno tradicionalno oružje - glogov kolac. Time su se ubijali vampiri, a Novak treba smisliti kolac kako bi jednom za sva vremena ostavio vampire u pećini, tamo gdje i trebaju biti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo