BIZARNA PROVOKACIJA ZLOČESTOG DEČKA TENISA: / Đoković izbačen s US Opena, Kyrgios objavio anketu - 'Što mislite koliko bi ja dobio?'

Image
Foto: Profimedia

Nakon cijelog incidenta oglasio se i zločesti dečko tenisa, Australac Nick Kyrgios

7.9.2020.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Image
Image

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia and a tournament official tend to a linesperson who was struck with a ball by Djokovic against Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center.,Image: 556554292, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Bizarna provokacija

Nakon cijelog incidenta oglasio se i zločesti dečko tenisa, Australac Nick Kyrgios i to, naravno, s provokativnim komentarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zamijenite mene i Jokera u ovom incidentu. Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo. Koliko godina bih dobio zabranu? 5, 10 ili 20 godina", upitao je Kyrgios svoje obožavatelje i pritom postavio anketu u kojoj se može glasati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo