RUŽNE SCENE NA WIMBLEDONU / Australska Hrvatica izazvala skandal usred meča: 'Lažljivice jedna, najgora si na turniru'

Image
Foto: Profimedia

Meč je ipak obilježio skandal, odnosno dvije tenisačice ušle su u sukob još na terenu

4.7.2021.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Australska Hrvatia, Ajla Tomljanović, slavila je u trećem kolu Wimbledona protiv Latvijke Jelene Ostapenko s 4:6, 6:4, 6:2. Ostapenko je uzela prvi set i činilo se da će lako do pobjede, ali Tomljanović je iznenađujuće preokrenula meč.

No, meč je ipak obilježio skandal, odnosno dvije tenisačice ušle su u sukob još na terenu. Ostapenko se nakon prvog seta počela žaliti na bol u trbuhu, a u trećem setu kod 4:0 za Tomljanović zvala je liječnika i rekla da zbog boli ne može nastaviti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomljanović je zbog toga podivljala i rekla sutkinji da Ostapenko laže. "Dobro znate da laže, svi znamo da ona laže. Smatrate li da je sat i pol izgledala dobro, a sada odjednom ima ozbiljnu ozljedu", pitala je Tomljanović sutkinju.

Image
Image

Žestoki sukob

Nakon meča uslijedio je novi napad. "Ako misliš da lažem, možeš razgovarati s mojim fizioterapeutom", rekla je šokirana Ostapenko, ali Tomljanović se nije dala i sarkastično joj je odgovorila: "Nadam se da se sada osjećaš bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostapenko nije mogla vjerovati što čuje pa ju je ponovo prozvala... "Tvoje je ponašanje užasno, nemaš nimalo poštovanja", rekla je Ostapenko, a na to joj je Tomljanović poručila: "Ti mi govoriš. Najgora si na turniru":

Ostapenko je na pressici poludila zbog komentara protivnice. "Bilo je jako nepošteno od nje. Da sam odservirala barem 50 posto onoga što mogu, pobijedila bih je", rekla je Latvijka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Tomljanović će u nastavku igrati s 18-godišnjom Britankom Emmom Raducanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo