AO: / Jelena u osmini finala

„Imala sam više sreće od Japanke“

18.1.2014.
17:22
VOYO logo

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je jutros savladala Japanku Kurumi Naru sa 6:4, 7:5.

U meču za ulazak u četvrtfinale prvog Gren slem turnira sezone Janković će igrati protiv Simone Halep iz Rumunije koja je pobedila Kazahstanku Zarinu Dijas sa 6:1, 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janković i Halep do sada su se sastajale tri puta a samo jednom uspešnija je bila srpska teniserka.

Imala sam više sreće od Japanke

Jelena Janković je ocenila posle pobede nad Kurumi Narom u trećem kolu Australijen Opena da nije igrala dobro i da je imala više sreće od Japanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Namučila sam se pošteno u današnjem meču - i mentalno i fizički, Nisam igrala dobro, za razliku od moje protiivnice. Srećna sam što sam prošla dalje", rekla je Janković.

Srpska teniserka je tokom meča bila opomenuta od sudije jer je nekoliko puta viknula na nekoga u publici, za koga je kasnije otkrila da je bio njen brat Marko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što sam vikala, jednostavno sam bila nedovoljno ispavana i zato sam bila nervozna. Vikala sam na brata, ali on to može da podnese. Pravio je one njegove face i u jednom trenutku sam poželela da odem do boksa i ošamarim ga.", u šaljivom tonu je rekla Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo