ANDY MURRAY ODLUČIO: / Ponovno će raditi ono u čemu je najbolji, veličanstveni Škot se vraća singlu

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Stigla je vijest koja će razveseliti sve ljubitelje tenisa

10.8.2019.
15:28
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Trostruki osvajač grand slam turnira Škot Andy Murray vratit će se na teniske terene u pojedinačnoj konkurenciji sljedeći tjedan na turniru u Cincinnatiju, sedam mjeseci nakon operacije kuka koja ga je čak navela na razmišljanje o okončanju karijere.

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS
Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Andy Murray

Murray, koji je trenutačno 325. tenisač na ATP ljestvici, dobio je posebnu pozivnicu organizatora za sudjelovanje na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješan povratak

Škotski tenisač se već uspješno vratio natjecanjima nakon operacije kuka, ali je do sada igrao samo u parovima i to na turnirima u Queen's Clubu i u Torontu.

"Takav je osjećaj kad dobijete posebnu pozivnicu da igrate u singlu u Cinnciju", objavio je najavu o igranju turnira 32-godišnji Murray na Facebooku. u prvom kolu turnira u Cinncinatiju čeka ga Francuz Richard Gasquet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijski pobjednik

Škot je olimpijski pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji iz Londona 2012. i Rio de Janierua 2016., a osvojio je US Open 2012. i Wimbledon 2013. i 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije igrao od Australian Opena u siječnju kada je poražen u prvom kolu nakon čega je otišao na drugu operaciju kuka. Sada kaže da ne osjeća bol i želi igrati u zadnjem grand slam turniru sezone u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo