Telekom Srbija uz košarkaše Crvene zvezde

Crveno-beli dobili novog sponzora

27.12.2012.
15:57
VOYO logo

Košarkaški klub Crvena zvezda i kompanija Telekom Srbija potpisali su danas jednogodišnji sponzorski ugovor na osnovu kojeg će crveno-beli od 1. januara zvanično nositi ime Crvena zvezda Telekom.

Na svečanosti u beogradskom hotelu "Holidej In" ugovor su potpisali prvi čovek Zvezde Nebojša Čović i generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović je naglasio da je Telekom bio prisutan u klubu i prethodnih godina, ali da se tek sada došlo do željenog nivoa.

- Zahvaljujem se što su u Telekomu prepoznali da je potrebno podržati Crvenu zvezdu, koja je kao jedini naš tim još uvek na evrosceni. Sa solidnim plasmanom u regionalnom takmičenju i velikim ambicijama u nastavku sezone mi upravo izlazimo iz perioda sanacije i svaki podsticaj, pogotovo finansijski, je značajan. Učinićemo sve da opravdamo poverenje i da se kvalifikujemo za novi ugovor 2014. godine - rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju današnje konferencije Čović je potvrdio da je postignut dogovor sa francuskim reprezentativcem Traoreom, da će on 2. januara doputovati u Beograd, i dodao da to ne znači odlazak nekog igrača sa pozicije centra, pre svega Amerikanca Eltona Brauna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo