ZAPOVJEDNI CENTAR / Tehnološko rješenje za ugodnu vožnju

Image

Nokia je proširila suradnju s pet vodećih automobilskih marki, suradnja na polju navigacije je najavljena s tvrtkama BMW, Mercedes, Volkwagen, Hyundai, Volvo te s tvrtkom Pioneer i Garmin.

5.10.2012.
7:00
VOYO logo

Tehnološka rješenja tvrtke Nokia, odnosno Location and Commerce (L&C) odjela, koji se bavi razvojem zemljovida i navigacije, koriste se u  četiri od pet integriranih navigacijskih sustava, a Nokia je jedina kompanija u automobilskoj industriji koja pruža cjelokupnu uslugu izrade zemljovida i  navigacijskih rješenja i na taj način olakšava poslovanje svojim partnerima.

Stručnost Nokijinog L&C odjela prepoznao je velik broj kompanija koje su izabrale Navteq zemljovide kao buduću generaciju infotainment sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozači danas ne očekuju da im samo kažete koji je najbolji način vožnje od  točke A do točke B. Istovremeno žele aktualne prometne informacije, obavijesti o zanimljivim mjestima u blizini te općenito podatke koji im pomažu da njihova vožnja bude ugodnija i više od svakodnevne rutine i obaveze. Nevezano radi li se o putovanju na posao ili dužem putovanju, korisnicima se pruža širok spektar mogućnosti od navigacije, do sigurnosti i zabave.

Koncept "Connected Car", koji automobil pretvara u 'zapovjedni centar' jest nešto što mnoge kompanije u industriji pokušavaju napraviti. Područja kao što su promet, parkiranje, pretraživanje te mapiranje su posebno teška za rješavanje, ali ključna za pozitivno iskustvo korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo