UZNEMIRUJUĆI VIDEO / Talijanski prvak poginuo u stravičnoj nesreći

Image
Foto: Youtube

Talijanski motociklist Marco Simoncelli preminuo je nakon stravične nesreće koja se dogodila na utrci Moto GP-a u Maleziji.

23.10.2011.
11:32
Youtube
VOYO logo

Vozač Honde Marco Simoncelli poginuo je nakon stravične nesreće koja se dogodila u drugom krugu utrke Moto GP klase u Maleziji.

Simoncelli je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad motociklom, kada au na njega naletjeli Collin Edwards i Valentino Rossi. U pokušaju da ga izbjegne, Edwards pregazio je nesretnog Talijana.

Simoncelli je odmah prebačen u bolnicu, a utrka prekinuta. Nešto poslije 10 sati objavljena je vijest kako je mladi motociklist izgubio bitku za život.

Marco Simoncelli rođen je 20. siječnja 1987. godine. Već za vrijeme natjecanja u Minimoto prvenstvima pokazao je zavidan talent. 2003. godine počeo se natjecati u Svjetskom prvenstvu motociklista, a već sljedeće godine stigao je do svoje prve pobjede na stazi u Jerezu.

Nakon nekoliko godina u nižim kategorijama dokazao je kako je vrhunski vozač te je prošle godine prvi puta nastupio u Moto GP klasi za momčad Honde.

U bogatoj karijeri osvojio je i naslov Svjetskog prvaka 2008. godine u klasi do 250 ccm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike