DERBI ZAČELJA / 'Taj osvojeni bod je najbolje što nam se danas dogodilo'

Osječani su remizirali i četvrtu utakmicu zaredom, a "dragovoljci" nisu uspjeli doći do druge pobjede u ligi.

30.11.2013.
14:01
VOYO logo

U prvoj utakmici 18. kola i derbiju začelja Prve HNL u Osijeku, nogometaši Osijeka i Hrvatskogdragovoljca igrali su neodlučeno 1-1.

U vrlo dobroj utakmici s velikim brojem prilika gosti su došli u vodstvo u 58. minuti preko Ilije Sivonjića, a Osječane je poraza spasio pogodak MileŠkorića iz solo-prodora u 79. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani su tako remizirali i četvrtu utakmicu zaredom, a "dragovoljci" nisu uspjeli doći do druge pobjede u ligi. Hrvatski dragovoljac je ostao zadnji s 9 bodova, a Osijek je pretposljednji s dva boda više.

"Mislim da smo danas bili bliži pobjedi, imali smo kvalitetnije šanse u pravo vrijeme. Nismo se potvrdili s tim drugim golom i normalno, kako to biva u nogometu, ako ne daš, primiš. Igrači Osijeka su sa srcem i do zadnje kapi krvi igrali i uspjeli su anulirati rezultat. Ipak, moram čestitati svojim igračima. Zamjene koje su ušle nisu adekvatno odgovorile kao protiv Splita, ali to je nogomet. Bitno je da nismo izgubili od direktnog konkurenta", rekao je trener Hrvatskog dragovoljca DavorMladina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj osvojeni bod je najbolje što nam se danas dogodilo. Igra u prvom poluvremenu nije ni blizu onome što mi očekujemo i s tom igrom se ne može očekivati osiguranje prvoligaškog statusa. Nedovoljno za pobijediti bilo koga, isto tako Dragovoljca. Čestitam im ovom prilikom, imali su više od igre. Mi smo pružili nešto zadnjih pola sata, međutim to nije dovoljno", izjavio je trener Osijeka Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike