LIONEL GDJESSI OPET RAZOČARAO / Svijet ne pamti ovako loš dan Barcinog čarobnjaka

Image
Foto: AP

"Ovo nije bio njegov dan iako je asistirao kod pogotka. Promašeni jedanaesterac vjerojatno je bio ključan trenutak dvoboja", napisala je Marca nakon susreta.

25.4.2012.
7:54
AP
VOYO logo

Isključenje JohnaTerryja, Lionel Messi je promašio penal, Chelsea je izborio finale Lige prvaka...ali najnevjerojatnije od svega: Torres je zabio! Ovaj, pomalo podcjenjivački naslov, krasi naslovnicu The Suna nakon briljantne predstave na Nou Campu kojom je Chelsea obranio čast engleskog nogometa i iz natjecanja izbacio moćnu Barcelonu.

Fernando Torres posljednjih se mjeseci borio s kritikama i posprdnim komentarima navijača i novinara, ali u srcu Katalonije je zapečatio sudbinu Guardioline momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo možda i nije najljepši način, ali protiv Barcelone smo morali ovako igrati. No, nogomet je takav, ne pobjeđuje uvijek bolji", rekao je nakon susreta El Nino i dodao kako mu je svejedno s kime će odmjeriti snage u minhenskom finalu.

Vjerojatno i najzaslužniji za preporod Chelseaja je menadžer Roberto di Matteo. U nezahvalnoj situaciji naslijedio je Andrea Villas-Boasa, kod RomanaAbramoviča imao je status privremenog rješenja, ali ovim uspjehom Talijan je zasigurno kupio gazdino povjerenje i na dulje staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moraš se braniti savršeno kada igraš protiv Barcelone na Nou Campu. Pokazali smo karakter na travnjaku. Borili smo se herojski", govorio je Di Matteo.

I dok Englezi slave prolaz svog sastava u finale, Španjolci pokušavaju pronaći razloge neuspjeha. Naravno, sve oči ponovno su bile uprte u najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treću utakmicu zaredom omaleni Argentinac nije na uobičajnoj razini zbog čega je izložen oštrim kritikama (u Hrvatskoj je čak dobio nadimak 'Lionel Gdjessi'), a najdalje je otišla Marca koja mu je za predstavu u uzvratnoj utakmici dodjelila mizernu 'četvorku', uz opasku: Ovo nije bio njegov dan iako je asistirao kod pogotka. Promašeni jedanaesterac vjerojatno je bio ključan trenutak dvoboja.

Sumnjamo da je ikada prije Barcin čarobnjak bio proglašen najgorim igračem svoje momčadi na jednoj utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo