UTAKMICA ZA PRESTIŽ / 'Svaki igrač mašta o pobjedama, posebice protiv Celtica'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo u četvrtak čeka posljednji ispit Europske lige protiv Celtica, pa iako su prvaci Hrvatske izgubili mogućnost plasmana u idući krug natjecanja, utakmica je itekako važna te su igrači toga svjesni.

9.12.2014.
13:00
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Naravno da je važna i da ćemo dati sve od sebe da dobijemo", kaže par dana uoči utakmice Dinamov vezni igrač Arijan Ademi pa nastavlja: "Svaka europska utakmica je svečanost i tako se pripremamo za Celtic. Želimo dobiti utakmicu prije svega jer želimo imati šest bodova i pobjedom zaključiti europsku sezonu. Naravno, pobjeda je bitna i zbog koeficijenta tako da itekako imamo motiva i nadamo se da će nam navijači doći pomoći".

Slično razmišlja i napadač Angelo Henriquez koji je također bio strijelac u velikoj pobjedi protiv Rijeke: "Mislim da smo igrom i pobjedom protiv Rijeke navijačima ispisali najbolju moguću pozivnicu", kaže Angelo pa zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Europska pobjeda je uvijek točno to – europska pobjeda i osim što nosi bodove i koeficijent tu je uvijek je prestiž. Uostalom, mislim da svaki nogometaš na svijetu mašta o igranju europskih natjecanja i pobjedama; posebno protiv velikana kao što je Celtic. Jedva čekamo utakmicu i vjerujemo da ćemo nastaviti s dobrim igrama koje smo pokazali protiv Istre i Rijeke te upisati novi dobar rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo