MOGUĆ RASKID UGOVORA / Suspenzija seksualnog prijestupnika

Image

Nakon silnog pritiska javnosti vodstvo škotskog nogometnog prvoligaša Heartsa suspendiralo je braniča Craiga Thomsona osuđenog za seksualne prijestupe, a u iduća dva dana donijet će odluku o kazni.

28.6.2011.
15:25
VOYO logo

Vodstvo škotskog prvoligaša Heartsa suspendiralo je braniča Craiga Thomsona koji je osuđen za seksualne prijestupe. U iduća dva dana donijet će odluku o kazni, a moguć je čak i raskid ugovora s 20-godišnjakom.

Branič Heartsa je sredinom mjeseca kažnjen na sudu u Edinburghu zbog seksualnih prijestupa sa četiri tisuće funti, a u idućih pet godina njegovo će ime biti na 'crnoj listi' seksualnih prijestupnika. Mladi škotski reprezentativac je kažnjen jer je koristeći društvenu mrežu Facebook, web kamere i elektroničku poštu na nedoličan način razgovarao s djevojčicama od 12 do 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Craig Thomson je suspendiran dok Disciplinska komisije kluba ne odredi kaznu," potvrdili su u klubu. Vodstvo Heartsa se odlučilo na suspenziju svog igrača tek nakon što je vodeći klupski sponzor zaprijetio raskidom ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo