INZAGHI ZABIJA I U 37. / Super golčina Super Pippa

Pippo Inzaghi zabio je lijevom nogom super atraktivan gol u utakmici protiv Barcelone na Camp Nou.

26.8.2010.
13:00
VOYO logo

Možete ga voljeti ili mrziti ali morate mu priznati da je rođeni golgeter. Filippo Pippo Inzaghi, ovog je mjeseca proslavio 37. rođendan, a još uvijek zabija golove i "izvlači" svoj Milan.

U utakmici protiv Barcelone Na Camp Nou, Super Pippo je ljevicom zabio super gol, kojim je izjednačio rezultat na 1:1. Domaćini su došli u vodstvo golom Davida Ville, a pobjednik je odlučen nakon izvođenja penala gdje su domaćini bili uspješniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam zabio gol. Iako je bila prijateljska utakmica uvijek je užitak dati gol na ovom stadionu i pred ovim navijačima. Posebno sam zadovoljan svojom kondicijom. Osjećam se potpuno spreman. Imam povjerenje trenera, kluba, suigrača i navijača, i spreman sam u novoj sezoni dati sve od sebe", kazao je veteran Pippo nakon utakmice.

Novinari su ga pitali i što misli o dolasku Zlatana Ibrahimovića na San Siro, a Pippo je odgovorio kako je Ibra dobrodošao u njihovu svlačionicu, ali i da ne želi ništa više od toga reći jer je Ibrahimović još uvijek igrač Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo