Subotom moguće osvojiti više od 30 milijuna kuna, a svaki dan čak i do 1,5 milijuna

Na ekskluzivnom događanju u zagrebačkom Matis Absolut Loungeu u četvrtak je predstavljen novi proizvod Prve sportske kladionice – klađenje na utrke konja.

19.10.2012.
12:12
VOYO logo

Ovaj ekskluzivan novi proizvod po prvi put je dostupan u Hrvatskoj, a omogućuje klađenje uživo na konjičke utrke u Švedskoj. Konjičke utrke najpopularnija su disciplina konjičkog sporta, a ujedno i među najraširenijim kladiteljskim granama na svijetu. PSK zato omogućuje praćenje prijenosa utrka uživo i svaki dan te obećava navalu adrenalina i uzbuđenja u svojim poslovnicama! Razlog popularnosti i primamljivosti ove usluge leži i u bogatim nagradama: svake je subote moguće osvojiti više od 30.000.000 kuna, a svaki dan čak i do 1.500.000 kuna!

"Izuzetno nam je drago što smo ovu uslugu napokon doveli u Hrvatsku. Našim cijenjenim klijentima želimo omogućiti praćenje svjetskih kladioničarskih trendova, a klađenje na konjičke utrke sigurno su jedna od najzanimljivijih i najrasprostranjenijih kladiteljskih grana. Vjerujemo kako će ovaj ekskluzivan proizvod izazvati veliki interes, a svima koji se odluče okušati svoju sreću u klađenju na konjičke utrke želimo puno sreće!", rekao je Dario Fruk direktor za razvoj proizvoda Prve sportske kladionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje klađenja na konjičke utrke privuklo je brojne goste zainteresirane za ovu uzbudljivu uslugu. Konjičke utrke izazvale su veliko zanimanje među prisutnima od kojih mnogi priznaju da će iskušati svoju sreću baš u ovoj disciplini! Više o utrkama konja saznajte na: www.psk.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo