hit na društvenim mrežama / Suarezov luđački potez pokrenuo lavinu!

Image
Foto: Twitter

Urugvajski napadač je bio u središtu pozornosti derbija između Liverpoola i Chelseaja. U 69. minuti je u gužvi u kaznenom prostoru ugrizao za rame Branislava Ivanovića i taj je potez postao glavni 'hit' na društvenim mrežama.

22.4.2013.
10:18
Twitter
VOYO logo

Naravno, pod riječju 'hit' ne mislimo ni na što pozitivno, već na činjenicu da je Suarezov luđaki potez pokrenuo lavinu posprdnih fotografija na račun urugvajskog reprezentativca.

Zanimljivo, nesportski potez napadača Liverpoola nisu primijetili suci utakmice, ali utakmicu je snimalo 26 kamera, pa 'ugriz' nije prošao nezapažen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što nije prošao nezapaženo niti među ljubiteljima nogometa na društvenim mrežama.

Pogledajte kako su oni vidjeli Suarezovu 'žutu minutu' u našoj fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool kaznio 'pobješnjelog' Suareza

Engleski nogometni premierligaš Liverpool novčano je kaznio napadača Luis Suareza koji je tijekom utakmice protiv Chelsea ugrizao za rame Branislava Ivanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda u klubu nisu željeli objaviti iznos kazne, mediji navode kako se radi o 250.000 eura. Suarezu je ponuđena i pomoć u svladavanju bijesa koju pruža Engleski nogometni savez (FA). Urugvajski napadač je predložio vodstvu Liverpoola da kaznu donira obiteljima stradalih navijača u tragediji na stadionu Hillsborough. Suareza sasvim sigurno očekuje i kazna FA-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo