Stojadinović negira sukob sa Džajićem

Član Radne grupe i glavni kandidat za novog sportskog direktora Crvene zvezde demantovao je da između njega i Dragana Džajića postoje ozbiljne nesuglasice

7.12.2012.
15:05
VOYO logo

Iako izbori u klubu iz Ljutice Bogdana tek predstoje, već sada je izvesno da će Džajić po drugi put postati predsednik, a da će funkciju sportskog direktora obavljati Stojadinović.

Poslednjih dana pojavile su se glasine da između legende crveno-belih i poznatog fudbalskog menadžera postoji neslaganje u vezi s odlukom ko će biti trener Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Priča se kako je Džajić za jednu, a ja za drugu opciju i kako tu postoji neka borba između nas. Ali, to je apsolutno netačno, potpuna dezinformacija. Između nas ne postoji problem, sve radimo zajedno, u duhu i u interesu Crvene zvezde - kaže Stojadinović za Novosti.

On tvrdi da u klubu postoji jasna hijerarhija i da unutar Radne grupe vlada međusobno uvažavanje i poštovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Za mene je Dragan Džajić predsednik, on je šef u klubu, a ja nisam iskompleksiran čovek pa da pokušavam da sebe dignem iznad legende kluba. On kao predsednik i ja kao budući sportski direktor dobro sarađujemo i poštujemo se, a naš zajednički cilj je da za Zvezdu dođu bolji dani - rekao je Stojadinović.

Za petak je na Marakani zakazana sednica Radne grupe na kojoj bi trebalo da raspravlja o sudbini trenera Aleksandra Jankovića, koji je u ponedeljak rukovodećem telu crveno-belih ponudio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nezvaničnim informacijama, čelnici Zvezde su sve bliži odluci da ne prihvate ostavku i daju šansu mladom stručnjaku da i na proleće predvodi crveno-bele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo