MAMIĆ PROTIV POLITIČARA / 'Što tebe boli ku*** koliko koštaju stolice?'

Počelo je minutom šutnje za Vukovar, a završilo žestokim kritiziranjem političara i izbornih kampanja, naravno, uz tu i tamo pokoju psovku. Izvršni predsjednik Dinama ni ovog puta nije razočarao svojim, u najmanju ruku, zanimljivim monologom.

17.11.2011.
14:01
VOYO logo

Zdravko Mamić presicu je započeo na, čak i za njega, pomalo neobičan način - minutom šutnje za sve žrtve Vukovara, u povodu obilježavanja 20. godišnjice pada 'Grada heroja'.

Nakon obraćanja Dinamovog trenera Krune Jurčića javnosti, uslijedio je uobičajeni Mamićev monolog - ovog puta obrušio se na političare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kampanji nitko nije spomenuo sport, a da nema hrvatskih sportaša, za naše bi političare znali samo njihovi roditelji i rodbina", kazao je Mamić na konferenciji za novinare.

"Stalno nam političari održavaju lekcije kako treba funkcionirati, ma neka dođu da im tata pokaže kako se treba ponašati! Obnovili smo stadion i odjednom su počeli tu paradirati sitni mufljazi i ispitivati koliko košta stolica, koliko košta ovo, koliko ono... Ma što te ku*** boli koliko košta stolica. Ovo više nećemo trpjeti!", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek Dinana osvrnuo se i na Sammira, koji je suspendiran zbog opetovanog kršenja klupske discipline.

"Sammir je Space Shuttle za sve igrače hrvatske reprezentacije, osim za Luku Modrića. Kad igra Sammir, igra i Dinamo, ali on je sam kriv što je postao slučaj, možda bi bilo dobro da ode u Brazil, vidi djete i oženi se. To bi možda riješilo njegove probleme. Sammir ima hrvatsku putovnicu i želi igrati za našu reprezentaciju, i mislim da bi njegovo nepozivanje u nacionalnu momčad bio primitivizam", rekao je Mamić.

Na novinarski upit bi li Slaven Bilić trebao ostati na kormilu reprezentacije i nakon EP-a, Mamić je rekao "da će u slučaju dobrog rezultata svi tražiti da Bilić ostane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve vas koji niste vjerovali u Bilića, u mene i Markovića, ma sve sam vas pobijedio! Uspio sam zadržati Bilića, Srebrića i Markovića na njihovim mjestima! Omalovažavanje Bilića krenulo je s omalovažavanjem Dinama, ali  znao sam da će se stvari nakon Grčke promijeniti", pobjedonosno je zaključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo