ZVEZDINA LEGENDA IZJAVOM O SREBRNIM VATRENIMA PODIGLA PRAŠINU: / 'Što je veći uspjeh naš Kup prvaka ili hrvatska medalja u Rusiji?'

Image
Foto: AFP

Slavni napadač izjavu je dao uoči utakmice Zvezde i Bayerna u Ligi prvaka

25.11.2019.
10:10
AFP
VOYO logo

U utorak će se u Ligi prvaka u Beogradu sastati momčadi njemačkog Bayerna i srpske Crvene Zvezde. Iste momčadi sada već davne 1991. godine odigrale su na Marakani utakmicu u polufinalu Kupa prvaka u kojoj je Zvezda slavila nakon autogola u 90. minuti i plasirala se u finale te u konačnici osvojila naslov.

"To je bila utakmica velike važnosti. Odigrana je u prelijepoj atmosferi na prepunom stadionu i na kraju je pao sretan autogol, zato što smo to i zaslužili", izjavio je za Mondo Darko Pančev, tadašnji napadač Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To su najveći reprezentativni uspjesi...'

Zvezdino osvajanje Kupa prvaka 1991. godine bio je ogroman uspjeh za te se smatra da ga niti jedan klub s ovih prostora neće ponoviti. Nakon što je Hrvatska 2018. godine osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, počelo se polemizirati što je bio veći uspjeh - Zvezdin Kup prvaka ili hrvatska medalja u Rusiji. Pančev nema dileme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plasman Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva, zajedno s plasmanom Mađarske i Grčkim osvajanjem Evropskog prvenstva, kao i dva finala jugoslavenske reprezentacije na Europskom prvenstvu, su najveći reprezentativni uspjesi u ovoj regiji, a sigurno da je Zvezdina titula veći uspjeh od hrvatskog finala, jer je ipak osvojen trofej", poručio je Pančev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo