jedinstvena prilika / Stipe Miočić porazom od Dos Santosa izgubio šansu za UFC naslov

Image
Foto: Youtube

Amerikanac hrvatskih korijena koji se bori u teškoj kategoriji američkog UFC-a, u subotu je u glavnoj borbi večeri nakon pet iscrpljujućih rundi izgubio od bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa.

14.12.2014.
11:39
Youtube
VOYO logo

Amerikanac hrvatskih korijena, 32-godišnji Stipe Miočić, koji se se bori u teškoj kategoriji američkog UFC-a, u subotu je u glavnoj borbi večeri poražen protiv bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa. 

Miočić je optimistično najavljivao meč, uvjeren u pobjedu koja bi mu vjerojatno omogućila napad na naslov, koji je trenutno zbog ozljede prvaka Caina Velasqueza samo privremeno u rukama brazilskog jiu-jitsu majstora Fabricija Werduma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solidno je Stipe ušao u meč, zadavši u prve dvije runde dosta ozbiljnih udaraca i raskrvarivši Dos Santosa, no jedna kontra Brazilca u trećoj rundi oborila je Miočića na pod i otad je sve išlo u prilog bivšem prvaku.

Suci su se nakon borbe jednoglasno odlučili za pobjedu Brazilca, koji je ostao na samo dva poraza u UFC-u, oba od aktualnog prvaka Caina Velasqueza, dok će Miočić u svoj morati ispočetka u novi pohod na UFC titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike