borba za naslov prvaka / Stipe Miočić nikad motiviraniji: 'Na kraju će moja ruka biti uzdignuta, donijet ću taj pojas u Cleveland!'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Zahvalan sam na prilici da se s njim borim za teškaški pojas. Smatram kako se on ne boji nikoga, on je prvak s razlogom, no kraj borbe ću dočekati s uzdignutom rukom", samouvjereno je najavio Stipe Miočić

25.2.2016.
16:34
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Iako se ona službena potvrda UFC-a još uvijek čeka, više gotovo da i nije upitno kako će Stipe Miočić 14. svibnja u brazilskoj Curitibi Fabriciju Werdumu pokušati oteti naslov svjetskog prvaka.

Prvotni izazivač trebao je biti Meksikanac Cain Velasquez, no kako se on ozlijedio, njegovo je mjesto popunio borac hrvatskih korijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan kasnije, Stipe je šokiran viješću kako se aktualni prvak Werdum povukao s nastupa na UFC-u 196, kada se trebao boriti sa Stipom.

"Nisam se u potpunosti oporavio, ozljeda me još muči. Da se Cain spreman boriti, onda ne bi bilo problema, no ovako ne želim riskirati svoje zdravlje", izjavio je tada Werdum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, čini se kako će Miočić dobio svoju priliku na UFC-u 198, a u intervjuu za MMA OddsBreaker otkrio je koliko je ustvari motiviran. 

"Iznenadilo me, ali sad je irelevantno. Zahvalan sam na prilici da se s njim borim za teškaški pojas. Smatram kako se on ne boji nikoga, on je prvak s razlogom. Mislim da se tu radilo više o poslovnoj odluci te on nije htio riskirati u situaciji gdje se sve odvilo u posljednji trenutak. Ovako je bolje jer ćemo obojica imati odrađen puni trening kamp za ovaj okršaj, a tako bi i trebalo biti", zadovoljan je Stipe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provest ću svoj plan i kraj dočekati uzdignute ruke. To je sve što znam. Obojica ćemo biti spremni na rat. Ne zamaram se nokaut pobjedom. Bit će sjajno ako do njega dođe, ali ja sam samo fokusiran na svoju taktiku. U konačnici će moja ruka biti uzdignuta, a pojas prebačen preko mog ramena. Donijet ću taj pojas u Cleveland", samouvjereno je zaključio Stipe. 

Image
Foto: Youtube

Stipe Miočić, Fabricio Werdum

FOTO: Youtube

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prvi put da se event UFC-a održava u gradu koji je dom borilačkih velikana poput Andersona Silve, Mauricija Rue i Wanderleija Silve. UFC-ovi čelnici su kao konačnu lokaciju izabrali stadion Arena da Baixada, koji prima 42 tisuće gledatelja, a izgrađen je za potrebe Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine u Brazilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike