interes veći nego za Belgiju / Stadion neće biti pun? Navijači, podržite 'Vatrene'!

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Do ponedjeljka u 12 sati, uoči otvaranja blagajni, prodano je oko 13.000 ulaznica za uzvratni susret dodatnih kvalifikacija protiv Islanda. Interes je veći nego za susret s Belgijom u listopadu, ali u HNS-u ipak ne očekuju pun stadion.

18.11.2013.
12:13
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Čini se da Islanđane na Maksimiru ipak neće dočekati pun stadion. Do 12 sati u ponedjeljak prodano je oko 13.000 ulaznica, no hrvatski navijači su ipak poznati po tome da 'shopping' obavljaju u posljednji trenutak.

S obzirom da se upravo u 12 sati otvaraju blagajne, vjeruje se da će se u ovih dan i pol udvostručiti broj kupljenih ulaznica za presudan dvoboj Kovačevih izabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, interes je veći nego za utakmicu s Belgijom prije nešto više od mjesec dana, ali u Hrvatskom nogometnom savezu, prvenstveno zbog nepovoljnih vremenskih prilika koje se najavljuju za utorak navečer, ne očekuju pun stadion.

U HNS-u su još jednom istaknuli da se ne dijele besplatne ulaznice, kako piše u pojedini medijima, već se određeni kontingent karata, kao što je već uobičajeno, daje na raspolaganje župnijskim nogometnom savezima s kojima oni dalje raspolažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike