UMALO UZELA MEDALJU / Sreća okrenula leđa Snježani Pejčić

Image
Foto: PIXSELL

U posljednjem hicu Snježanu su pretekli i Čehinja Sykorova i Poljakinja Sylwia Bogacka, pa je na kraju naša najbolja streljačica zauzela peto mjesto s kojim može biti zadovoljna.

4.8.2012.
14:16
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Hrvatska streljačica SnježanaPejčić zauzela je peto mjesto na olimpijskim igrama u Londonu u finalu MK puške trostav sa 681.9 krugova.

Zlatno odličje pripalo je Amerikanki JamieLynnGray sa 691.9, a srebro Srpkinji IvaniMaksimović (687.5), a bronca Čehinji AdeliSykorovoj (683).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snježana Pejčić koja je na OI u Pekingu bila 26. u ovoj disciplini, sjajno je pucala u kvalifikacijama i kao šesta izborila plasman u finale. U odlučujućih deset metaka Snježana je odlično pucala prvih šest metaka i bila treća, da bi u sedmoj seriji pogodila 8,3 i pala na peto mjesto, a u osmoj seriji ponovo se vratila na treću poziciju koju je držala i poslije devetog hica.

U posljednjem hicu Snježanu su pretekli i Čehinja Sykorova i Poljakinja SylwiaBogacka, pa je na kraju naša najbolja streljačica zauzela peto mjesto s kojim može biti zadovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo