SREBRNI VATRENI PROKOMENTIRAO GLASINE DA KARIJERU NASTAVLJA U DINAMU: / Rekao je kakva je točno situacija

Image
Foto: AFP

Ukupno je za Dynamo iz Kijeva u tri sezone odigrao 46 utakmica u svim natjecanjima

19.6.2020.
15:05
AFP
VOYO logo

Nakon što je u petak ujutro ukrajinski medij meta-ratings objavio da će se hrvatski nogometaš Josip Pivarić vratiti iz Dynamo Kijeva u zagrebački Dinamo 1. srpnja, nakon što mu istekne ugovor s ukrajinskim klubom, nogometaš je prokomentirao te glasine.

Image
SREBRNI VATRENI VRAĆA SE NA MAKSIMIR I TO POTPUNO BESPLATNO? /

Ukrajinci otkrili senzacionalne vijesti

Image
SREBRNI VATRENI VRAĆA SE NA MAKSIMIR I TO POTPUNO BESPLATNO? /

Ukrajinci otkrili senzacionalne vijesti

Meta-ratings je objavio da se Pivarić već odlučio za povratak u klub u kojem je ponikao i čiji je bio član sve do odlaska u Kijev, a sada je on rekao kakva je točno situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ni da ni ne'

"Ne mogu kazati niti 'da', niti 'ne'. Iz jednostavnog razloga što se bi se za moj povratak trebali ispuniti neki preduvjeti. A prvi jest; kontakt s zagrebačkim Dinamom. Ja dosada nisam s nikime razgovarao, tako da je ova vijest koja je objavljena u ukrajinskim medijima čista špekulacija", rekao je Pivarić za Sportske novosti i nastavio:

"Prvo moram razgovarati s ljudima iz svog kluba. Moram vidjeti gdje smo svi skupa u cijeloj priči. Situacija s pandemijom je neobična. Prije svakog kola se ne zna, igra li se ili ne. Broj zaraženih je sad nešto veći, samo se o tome priča. Klubovi samo gledaju hoće li ili neće završiti sezonu, kako će je završiti. Pa će tek onda razmišljati o sljedećoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Josip Pivarić

Čista spekulacija

Rekao je da, iako ničeg konkretnog nije bilo, ne odbacuje povratak u klub u kojem je ponikao i čiji je član bio do 2017. godine.

"Sve je moguće. Ne znam zašto bi bilo nemoguće da se vratim? No velim, prvo treba doći do kontakata, razgovora, a onda o tome možemo pričati. Ovako sve ostaje samo kao čista špekulacija. nagađanje. Samnom nitko o tome nije razgovarao. Zato bi u ovom trenutku bilo bezveze da o mom povratku u Maksimir bilo što govorim", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski branič imao je velikih problema s ozljedama u protekle dvije godine, bio na operaciji koljena i borio se s povredom lista, no sve je to sada iza njega i vratio se u natjecateljsku formu. Ukupno je za Dynamo u tri sezone odigrao 46 utakmica u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je član hrvatske reprezentacije koja je 2018. godine osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo