DRAMA NA KONCU 28. KOLA / Split s igračem manje šokirao Farmaceute

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Ovim slavljem Split je na ljestvici preskočio Lokomotivu te se nalazi na četvrtom mjestu, dok je Slaven Belupo ostao na devetom mjestu ljestvice sa 18 bodova.

31.3.2014.
20:15
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 28. kola Prve HNL Slaven Belupo je u ponedjeljak na domaćem terenu poražen od Splita sa 1-2 (0-1), i tako je ostao predzadnji sa dva boda više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca.

Split je poveo golom DenisaGlavine u 36. minuti, a izjednačenje Slavenu donio je najbolji strijelac u povijesti Prve lige 39-godišnji DavorVugrinec u 60. minuti. To mu je 137. gol u Prvoj HNL, a iza njega je bivši igrač Dinama IgorCvitanović sa 126 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute kasnije Split je ostao sa igračem manje jer je crveni karton dobio Aljoša Vojnović. Tako je Slaven imao pola sata brojčanu prednost, ali gol su zabili gosti i to u 89. minuti, a strijelac je bio TomislavGlumac.

U nedjelju je Dinamo senzacionalno izgubio u Osijeku 2-3, dok je Rijeka u Puli svladala Istru 1961 sa 1-0, i preskočila je Hajduka, te je zasjela na drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 65 bodova, Rijeka je druga sa 57, a Hajduk treći sa 55, Split se probio na četvrto mjesto sa 44 boda, a peta Lokomotiva ima bod manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo