SPLIĆANKA ŽIVI BLIZU MJESTA NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO KOBE BRYANT: / 'Ne vjerujemo da je to napravio po ovakvom vremenu'

Image
Foto: Profimedia

Splićanka koja živi u blizini mjesta nesreće gdje je poginuo Kobe Bryant: 'Nitko u Kaliforniji ne može vjerovati da je po ovakvom vremenu ušao u helikopter.

27.1.2020.
7:37
Profimedia
VOYO logo

Jedan od velikana NBA-a košarkaš Kobe Bryant poginuo je u nedjelju u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, zajedno sa svojom 13-godišnja kćeri Giannom te sedmero putnika i posade helikoptera. Splićanka koja živi nedaleko mjesta nesreće rekla je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju da nitko u Kaliforniji ne može vjerovati da je Bryant po onakvom vremenu ušao u helikopter.

"Nitko u Kaliforniji ne može vjerovati da je Kobe Bryant po ovakvom vremenu ušao u helikopter. Naime, već nekoliko dana je na tom području Kalifornije gusta magla, koja je redoviti prizor svakog jutra. Doslovno se magla može 'rezati' nožem. Zbog toga već dva-tri dana na LAX-u (glavni aerodrom u Los Angelesu) redovito kasne zrakoplovi. Prema onome što se zasad može čuti, pretpostavke su da su zbog magle udarili u brdo", rekla je za Slobodnu Dalmaciju Maja Viličić iz Los Angelesa, Splićanka koja već više od 20 godina živi i radi u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NBA NE OTKAZUJE UTAKMICE: /

Igrači plaču, nitko ne želi igrati, pojavila se snimka LeBrona dok se guši u suzama

Image
NBA NE OTKAZUJE UTAKMICE: /

Igrači plaču, nitko ne želi igrati, pojavila se snimka LeBrona dok se guši u suzama

Udario u brdo?

Maja živi vrlo blizu mjesta pogibije Kobea Bryanta, kaže nekih dvadesetak kilometara od mjesta nesreće, što je 20-tak minuta vožnje automobilom. "Evo upravo dok sada mi pričamo (večeras oko 22.30 sati po hrvatskom vremenu) ja šetam i svugdje oko mene je magla. S obronaka na kojima se sada nalazim, uopće se ne vidi kotlina, takva je magla."

Calabasas, gradić na čijem je području pao helikopter u kojemu je bio Bryant, ima oko 25 tisuća stanovnika. "Tu žive bogati Amerikanci, a područje grada se nalazi između Malibua i Santa Monice. Područje Calabasasa vrlo je brdovito i vjerojatno je helikopter udario u brdo, koje pilot očigledno nije vidio zbog magle. Strašna tragedija. Kobe Bryant bio je jedna od legendi Los Angelesa i zasigurno nije zaslužio da ovako okonča svoj život", zaključila je Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo